Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... bazár pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Elektro > Zosilňovače > Inzerát č. 164428575

Onkyo TX-NR 6100

- [30.4. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Onkyo TX-NR 6100 - 1
Onkyo TX-NR 6100 - 2
Predám Onkyo receiver 6100
Masívny THX® zvuk a filmové rozlíšenie 8K


7.2-kanálový AV prijímač Onkyo TX-NR6100, ktorý bol prísne testovaný na získanie prestížnej certifikácie THX Select, poskytuje presný zvuk a obraz.


S dôrazom na vylepšený herný zážitok vlastnte svojich protivníkov vďaka vylepšeniam HDMI 2.1 pre hráčov: 4K/120Hz HDR pass-through umožňuje ultra rýchly pohyb -VRR (Variable Refresh Rate) eliminuje oneskorenie, zasekávanie a trhanie snímok pre plynulé hranie . – ALLM (Auto Low Latency Mode) optimalizuje latenciu od zdroja k obrazovke – QFT (Quick Frame Transport) obmedzuje oneskorenie pre plynulejší zážitok.

Nastavte latku pre referenčný zvuk a zároveň prenášate 8K video na váš kompatibilný displej cez HDMI® 2.1, môžete si vychutnať zvukové stopy Dolby Atmos® a DTS: X® cez váš výškový priestorový systém alebo použiť riešenia pre mixovanie a virtualizáciu od DTS® a Dolby®. na vytvorenie 3D zvukového poľa z akéhokoľvek rozloženia.

AV receiver TX-NR6100 s tromi výstupmi HDMI a výkonom 100 wattov na kanál poskytuje nekomprimované HDMI 2.1 8K 60Hz a 4K/120Hz s HDR cez 40 gbps, čím zvyšuje šírku pásma oproti svojim predchodcom. Tento SMART AV Receiver™ prináša do vašej obývačky jedinečný filmový, hudobný a herný zážitok.

REŽIM OPTIMALIZÁCIE KLIPSCH

Režim Klipsch Optimize vám umožňuje jednoducho integrovať vaše nové reproduktory Klipsch Reference Premiere hladko s vaším Onkyo AV prijímačom. Klipsch a Onkyo sa spojili, aby implementovali presné hodnoty výhybiek pre konkrétne nové reproduktory Reference Premiere. Váš Onkyo AV Receiver je pripravený pracovať v synchronizácii s vašimi reproduktormi Klipsch.

HDMI® 2.1 S 8K

HDMI® 2.1 je najnovšou aktualizáciou špecifikácie HDMI® a podporuje eARC, rad vyšších rozlíšení videa a obnovovacích frekvencií vrátane 8K60 a 4K120 a dynamických formátov HDR. 8K poskytuje super pohlcujúci zážitok zo sledovania s 2x horizontálnym a vertikálnym rozlíšením 4K a 4x väčším počtom pixelov; a v kombinácii s obnovovacou frekvenciou 60 Hz umožňuje plynulé a ostré sledovanie obsahu s vysokou rýchlosťou. HDMI 2.1 s rozlíšením 8K a eARC zaisťuje, že váš systém je pripravený na najčistejší a najčistejší obraz, aký je teraz k dispozícii, ako aj v budúcnosti.

NEJLEPŠÍ ZÁŽITOK Z HRY v rozlíšení 4K

Osvojte si svojich protivníkov s vylepšeniami HDMI 2.1 pre hráčov: 4K/120Hz HDR pass-through umožňuje ultra rýchly pohyb – VRR (variabilná obnovovacia frekvencia) eliminuje oneskorenie, zasekávanie a trhanie snímok pre plynulé hranie. - ALLM (Auto Low Latency Mode) optimalizuje latenciu od zdroja k obrazovke - QFT (Quick Frame Transport) obmedzuje oneskorenie pre plynulejší zážitok.
Podobne ako denon , Marantz , Yamaha , klipsch , focal , subwoofer , pioneer , Sony , Harman , magnat , audio , zosilňovač ,

Meno:

MC

Telefón:

090... zobraz číslo

Lokalita:Mapa052 01 Spišská Nová Ves

Videlo:

113 ľudí

Cena:

520 €
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty

Kontaktovať inzerenta e-mailom

Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.

Vaše telefónne číslo *




©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Zosilňovače
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Elektro celkom: 51927, za 24 hodín: 1779

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko