Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... bazár pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Elektro > Zvlhčovače vzduchu > Inzerát č. 169265634

Zelmer

- [11.9. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Výkonný zvlhčovač vzduchu ZELMER AH 1500 s príkonom až 30 W, bude účinným pomocníkom do každej domácnosti. Spoľahlivo vyrovná vlhkosť vzduchu na optimálnu, pre perfektné podmienky vo vašom domove. Nádoba na vodu má objem až 3 litre, takže vydrží zvlhčovať vzduch po dlhú dobu bez neustálej kontroly. K popredným vlastnostiam zvlhčovača patrí ionizácia vzduchu, funkcia automatického vypnutia , kvalitný karbónový filter a automatický režim deň/noc. Elektronické ovládanie zvlhčovača zvládne každý, ako i jednoduchú reguláciu množstva pary. Zvlhčovač vzduchu ZELMER AH 1500 vydrží v efektívnej činnosti až 13 hodín, pričom je veľmi tichý, takže vás nebude rušiť nadmerným hlukom.

Výdrž až 13 hodín

Ak máte v domácnosti suchý vzduch, je potrebné ho primerane zvlhčiť, aby boli podmienky na bývanie ideálne pre všetkých členov rodiny. Jedinečný zvlhčovač vzduchu ZELMER AH 1500 je mimoriadne výkonným pomocníkom pri optimálnom zvlhčený vzduchu v každej miestnosti. Jeho výkon dosahuje až 30 W, čo zaistí kvalitné a efektívne zvlhčovanie. V nepretržitej prevádzke vydrží až 13 hodín, takže vzduch vo vašej domácnosti bude kontrolovaný a zvlhčovaný po dlhý čas.

Veľká nádrž na vodu

Kvalitný zvlhčovať vzduchu ZELMER AH 1500 je nielen mimoriadne výkonný a spoľahlivý, ale i vybavený skvelými funkciami a vlastnosťami. Jednou z nich je veľká nádoba na vodu, ktorá má objem až 3 litre. Tak sa do nej zmestí dostatok vody a vám odpadne starosť s jej častým dolievaním. Dostatočne veľká nádrž obsiahne veľa vody a preto nie je treba ju neustále kontrolovať, či je plná. Vyskúšajte tento skvelý zvlhčovač vzduchu, ktorý spraví z vášho domova skutočnú oázu zdravého vzduchu.

Veľmi tichý

Zvlhčovač vzduchu nemusí byť počuť, môže byť nenápadným doplnkom, ktorý vytvára optimálne podmienky pre zdravé dýchanie. Jedinečný zvlhčovač ZELMER AH 1500 je veľmi výkonným a účinným pomocníkom, ktorý zaručuje perfektné výsledky pri zvlhčovaní suchého vzduchu. Napriek svojmu výkonu a funkciám, je mimoriadne tichý, takže vás zaiste nebude nikdy rušiť nadmerným hlukom. Je nenápadný, tichý, ale pritom veľmi výkonný a spoľahlivý pomocník. S ním bude vzduch vo vašej domácnosti oveľa zdravší.

Meno:

Gabi

Telefón:

090... zobraz číslo

Lokalita:Mapa040 01 Košice

Videlo:

768 ľudí

Cena:

40 €
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty

Kontaktovať inzerenta e-mailom

Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.

Vaše telefónne číslo *





©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Zvlhčovače vzduchu
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Elektro celkom: 51540, za 24 hodín: 1776

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko